hannanissfolk

Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av Hanna Nissfolk - 30 augusti 2012 21:00

Godnatt på er alla bloggläsare! Nu ska jag kolla på lite på Robin Hood som går på tv. Sen ska jag sova. Eftersom det är skola imorgon. Ni får ha det så bra :) hust det imon rider jag o jag ska rida Fenella

// Hanna <3

Av Hanna Nissfolk - 30 augusti 2012 18:36

Heej förlåt att jag inte har bloggat men jag har varit stallet varje dag o det har som vanligt hänt massa grejer som är jobbigt och roligt. Netty som var en häst i stallet galopperar nu förfullt på trappalandas gröna ängar. Hon lever alltså inte längre. Saknar henne hon var så snäll o mysig. VILA I FRID <3.

Vissa "kompisar" i stallet har inte varit så schyssta. (nämner inga namn).  Det är ju mycket bråk tyvärr. Några har svikit mig, vissa tjafsar, vissa andvänder våld. Så man har ju varit lite nere på sistonde. Så alla som håller på med mig bara lägg ner. Ni behöver inte finnas i mitt liv om ni inte vill. Säg bara till istället för att säga massa kränkande ord. Jag är trött på er som gör så. Men jag har ju mina ÄKTA vänner som jag vänder mig till. Det är många som har hjälpt mig nu när flera gör så sjukt många o dumma grejer. Ni vet nog själva vilka ni är som gör dom taskiga sakerna. Bara väx upp snälla!!

Jag är noga när jag väljer vänner. Jag lixom väljer inte alla som vissa tror. Jag tar dom som är hyfsat mogna iallafall och självklart mogna. Många är äldre än mig men det struntar jag i för dom äldre vännerna som jag har betyder verkligen mycket. Jag har ju oxå många vänner i klassen nu. Jag o tjejerna i klassen har mognat om man säger så. Haha det lät lite knäppt men sant är det faktiskt. Alla är med alla.

Men vissa tjejer i stallet är lite löjliga. Dom tror att dom äger världen lixom. Några är så sjukt wannabe fjortis.

Men tillbaka till tjejerna i klassen. Ni tjejer som läser ska veta att ni betyder mycket för mig, det kan jag lova!

Några tjejer i stallet har oxå väldigt stor betydelse för mig. Ni vet nog själva om jag tänker just på dig. Men vännen i stallet som har varit höjdare denna veckan är nog faktiskt Elin Malmgren.  Emelie Fredriksson har oxå varit en höjdare men jag känner henne inte jätte väl men hon o Elin har varit höjdare denna vecka tycker jag. Dom gör mig  så sjukt glad o det är inte många som gör mig så glad! <3


Det var ett långt inlägg men jag kände att jag behövde göra mig av med lite skit! Ni får ha det så bra så får vi höras!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Heej! Jag är en tjej på 12 vårar och heter Hanna Nissfolk. Här kan ni följa min vardag och mitt liv med mode, kompisar, hästar och musik.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästblogga

Kategorier

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards